Motorvejen fra Aarhus til Viborg

Udtalelser

Her er hvad der siges:

Vi har regnet ud, at omkring 75 procentaf alle vore transporter bruger rute 26. Så derfor vil det betyde meget for os, hvis hovedlandevejen bliver udbygget til en 2 plus 1 motortrafikvej til Hammel og motorvej det sidste stykke ind til E45-motorvejen ved Tilst.

– Niels Ove Christensen.
Streetmanager Arla Foods
www.arla.dk

Vi vil ikke blande os i, hvilken løsning, man vælger. Det vigtige er, at der kommer en, og at man kommer i gang. For skal vi bevare vores gode position på eksportmarkedet, er det vigtigt at vi får en hurtig adgang til motorvej og til Aarhus Havn.

– Peter Arndrup Poulsen
Direktør Tvilum
www.tvilum.com

Vi har nået grænsen for at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere i mange af vores funktionærstillinger på grund af de håbløse vejforhold der er til Bjerringbro.

– Henrik Holmris
Adm. Direktør Holmris Office
www.holmris.com

Desværre mangler der et enkelt skridt i forhold til, at vi har de optimale trafikale forhold, og det er strækningen mellem Aarhus og vestpå mod Viborg og videre til Vest- og Nordvestjylland. Det er stadig en trafikal flaskehals.

– Arne Vesterdal
Direktør INCUBA
www.incuba.dk

Hele området omkring Hammel, Lading, Voldby, Svenstrup, Anbæk m.fl. vil få et kæmpe løft, hvis der kommer motorvej på Rute 26.

– Anders Lauridsen
Direktør Danbolig Hammel
www.danbolig.dk